Wij bieden een unieke aanpak voor opruimen. Benieuwd waarom u voor ons zou kiezen?

Wat doen wij anders dan andere?

Wat ons onderscheidt van andere Konmari consultants is onze liefdevolle en betekenisvolle benadering van betaling. Na het opruimen sturen wij u een open factuur, waarbij u naar uw gevoel een bedrag mag overmaken. Wij geloven dat de waarde van een opgeruimd en vreugdevol leven niet in cijfers is uit te drukken en vertrouwen erop dat u ons naar tevredenheid zult belonen. Wij vragen enkel een aanbetaling bij de start van elke eerste sessie.

Wij gaan verder dan alleen opruimen; we creëren blijvende verandering. Nadat wij klaar zijn, laten wij jou niet in de steek. Wij nemen u op in ons netwerk en voorzien u van nazorg zo lang u dat nodig vind.

Dus wat maakt ons uniek? Het integreren van ons netwerkvan zorgvuldig opgebouwde ondersteuning en bied nazorg, zoals terugkomen om te kijken hoe het gaat, vrijblijvend advies te geven en eventuele aanpassingen te doen. U betaald naar uw gevoel zo betaald u nooit teveel voor wat u krijgt.

Samen zetten we de eerste stap naar een opgeruimd en vredig thuis dat perfect past bij jouw levensstijl.

Laat mij je begeleiden naar een leven van rust en orde. Neem contact op en ontdek hoe ik je kan helpen jouw droomhuis te realiseren.

Luister ook eens naar onze podcast met Katiuska de andere stem van de podcast https://organizedbyaubrey.nl/podcast-busy-and-organized/