Rotan bijzettafel | Salontafel | Ronde salontafel LUHU Ø45 cm Beige

 129,00

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten die ruimte innemen van andere planten.

Uitverkocht

Artikelnummer: 41041 Categorie:

Beschrijving

45 cm doorsnede, 45 cm hoog
• Gemaakt van stevig, duurzaam rotan
• perfect als klein bijzettafeltje of naast de bank
• Gratis verzending binnen Duitsland, liefdevol verpakt in plasticvrije verpakking
• 100% handgemaakt en eerlijke handel

Met zijn zandlopervormige rotanstijlen springt Luhu in elk huis in het oog. De prachtige eyecatcher met een naturel afwerking kun je bijvoorbeeld gebruiken als bijzettafeltje in de woonkamer, maar staat ook mooi als nachtkastje naast het bed. Hij past bijzonder goed in woonomgevingen in boho-stijl met veel natuurlijke materialen en gedempte kleuren zoals beige en bruin.

Luhu wordt met passie met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden in een bedrijf dat gespecialiseerd is in rotan. Het duurt ongeveer twee werkdagen voor een enkele tafel – en deze grote inspanning is altijd merkbaar in het gedetailleerd ontworpen meubelstuk.

Let ook eens op onze overige aanbiedingen; bij ons vindt u veel verschillende manden, woonaccessoires en tassen gemaakt van duurzame materialen en eerlijke productie.

———————————————————————

Massa gewicht:

Diameter x Hoogte: 45 x 45 cm
Gewicht: 2,24 kg

Onze producten zijn kunstig vervaardigde unieke stukken. Als gevolg van handmatige productie en natuurlijke variaties in materialen kunnen ze enigszins variëren in grootte, kleur en vorm.

———————————————————————

Hoofdmateriaal: rotan

Onze bijzettafels zijn gemaakt van plantaardige vezels. Ze ruiken en voelen daardoor heerlijk natuurlijk.

Rotanpalmen groeien meestal in grote aantallen in dichte bossen, waar ze worden beschouwd als invasieve planten die ruimte innemen van andere planten en veel voedingsstoffen uit de bodem halen. De stengels, die zonder chemische hulpmiddelen snel teruggroeien, moeten regelmatig worden afgesneden en kunnen na het droogproces worden gebruikt als materiaal voor meubels en manden. Dit maakt rotan tot een uiterst duurzaam en overvloedig materiaal.

———————————————————————

Productieplaats:

Deze tafel is handgemaakt in Java, Indonesië
Bij de selectie van onze lokale producenten hechten wij waarde aan een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. In de bedrijven waar wij onze goederen kopen, werken alleen volwassen en ervaren ambachtslieden. Tijdens de productie worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Omdat alle werkstappen met de hand worden uitgevoerd, veroorzaakt het productieproces nauwelijks uitstoot van broeikasgassen. Dit alles garanderen wij door regelmatige bezoeken ter plaatse en voortdurend persoonlijk contact met de bedrijven.

———————————————————————

Verzending:

Verzendtijd: 1-3 dagen

De levertijden voor de klant variëren afhankelijk van de bestemming en vervoerders

Geintereseerd in een van mijn andere diensten? klik hier!   of luister eens naar onze podcast Busy and Organized Spotivy podcast

Extra informatie

Gewicht 2,24 kg
Afmetingen 45,00 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotan bijzettafel | Salontafel | Ronde salontafel LUHU Ø45 cm Beige” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *