Get to know me expertise, experience, and passion

Aubrey certified konmari consultant & pro organizer

Met mijn ervaringsgerichte benadering help ik je niet alleen om tijd te besparen, maar ook om een dieper gevoel van balans, verbondenheid en voldoening te vinden in je dagelijkse leven.

Mijn verhaal. Mijn reis naar het worden van een organizer begon niet met het leren van technieken uit een boek, maar met mijn eigen persoonlijke ervaringen en worstelingen met rommel en chaos. Als drukbezette vrouw en ondernemer realiseerde ik me al snel hoe rommelige omgevingen mijn energie en gemoedstoestand beïnvloedden. Ik begon mijn eigen pad te volgen naar een meer georganiseerd leven, en ontdekte al snel dat er meer was dan alleen maar het netjes ordenen van spullen.

Door te luisteren naar mijn intuïtie en mijn eigen behoeften, ontwikkelde ik een unieke aanpak van organiseren die verder gaat dan alleen maar het fysieke aspect. Ik begon te begrijpen dat het organiseren van ruimtes niet alleen gaat om het wegwerken van rommel, maar ook om het creëren van een omgeving die ons ondersteunt bij het bereiken van onze doelen, het voeden van onze ziel en het vinden van innerlijke rust.

Mijn aanpak. Mijn aanpak van organiseren is gebaseerd op het idee dat elk individu uniek is, en daarom vereist elke organisatie een persoonlijke benadering. Samen met jou ga ik op ontdekkingsreis door jouw ruimtes, jouw behoeften, en jouw dromen. We creëren niet alleen een georganiseerde omgeving, maar ook een omgeving die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw levensstijl ondersteunt.

Ik moedig je aan om naar binnen te kijken en te luisteren naar je innerlijke stem. Wat maakt jou gelukkig? Wat heb jij echt nodig om te mogelijk te maken? Samen gaan we aan de slag om ruimtes te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook inspirerend, rustgevend en verkwikkend zijn.

Wat je kunt verwachten. Wanneer je met mij samenwerkt, kun je verwachten dat je niet alleen een georganiseerd huis krijgt, maar ook een gevoel van bevrijding, voldoening en empowerment. We zullen samenwerken om niet alleen de fysieke rommel weg te werken, maar ook eventuele emotionele blokkades die je tegenhouden om volledig te bloeien.

Ik geloof sterk in het belang van zelfzorg en het cultiveren van een omgeving die ons ondersteunt bij het leven van ons beste leven. Daarom zal ik je niet alleen helpen bij het organiseren van je huis, maar je ook voorzien van tools, tips en inzichten om je te helpen een leven te creëren dat in lijn is met jouw waarden en doelen.

Wat maakt mijn dan zo uniek? Nadat wij klaarzijn, laat ik jou niet in de steek. Ik zal je opnemen in mijn netwerk en je de nazorg geven zolang jij dat nodig hebt. Dat houdt bv in dat ik terug kom om te kijken hoe het gaat en zal vrijblijvend ook de nodig aanpassingen en of tip geven. Daarbij bepaal jij het bedrag en is dat onze energie wisseling.

Laten we samen aan de slag gaan. Ben je klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen in je leven? Ben je klaar om afscheid te nemen van rommel en chaos, en plaats te maken voor meer rust, ruimte en vreugde? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Neem vandaag nog contact met mij op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en je te helpen bij het creëren van een leven dat écht bij jou past! 💫


Luister naar onze podcast wat wij nog meer voor jouw doen, klikt hier voor de podcast busy and organized. Dé podcast voor jou, de drukbezette vrouw die streeft naar een georganiseerd huis en leven.